מספר יצירה: #5739
לוי טל, קהילתי
2021
אהבה, בית, עולם הצומח
ירושלים
מתנ"ס הר נוף, הרב רפאל קצנלבוגן 27
החברה למתנ"סים
נייר, צבע
הדבקה, צביעה, ציור
ציבורי
פנים
לא
כאן זה בית, כאן זה לב
את העבודה עשו משפחות משכונת הר נוף בעת הסגרים של הקורונה בהנחיית האמנית טל לוי. כל משפחה קיבלה ניירות וגואש לצביעה בטכניקות שונות, גזרו לבבות ושלחו חזרה למתנ"ס. במתנ"ס הורכבו הלבבות ליצירה אחת.
האמנית על עצמה:
"האמנות שלי מאז לימודיי לתואר וחזרתי בתשובה סובבת סביב עשייה בצוותא, שהתחילה בבית עם ילדיי, ועברה לסובבים אותי, מתוך רצון בוער לשתף ולהשתתף בתהליך יצירה אמיתי. את הנביעה הפנימית שלי ניתבתי לערוץ של התנסות ולמידה משותפת עם ילדים ומבוגרים כאחד, תמיד מקפידה שכל משתתף יחווה, יתנסה ויבחר את הבחירות שלו.
האמנות הפכה להיות בשבילי מ־שלי ל־של כולנו, מאמנותי לאמנותך.
גם סדנאות שמהן יוצאים עם תוצר אישי וגם מיזמים קהילתיים ליצירת קיר אמנותי הינם יצירה מתהווה, תהליך חי שבתוצאה שלו יש תמיד מרכיב של הפתעה והיא מבטאת את כל שותפיה במידה זו או אחרת. מובן אם כן, שכל קיר שנוצר הוא ייחודי ומותאם באופיו לצרכים, הנתונים, האפשרויות וההשראה של אותו מקום בו נעשה".
